Herhalingsles Reanimatie

Herhalingscursussen
Certificaat

Bij voldoende getoonde competenties ontvangt u het EHBO Rode Kruis Certificaat of een certificaat van de Nederlandse Reanimatie Raad:

Herhalingsles Reanimatie in Arnhem

reanimatie

De Nederlandse Reanimatie Raad en het Rode Kruis adviseren om jaarlijks een herhalingsles reanimatie te volgen om de vaardigheden van reanimatie te kunnen oefenen.

Klassikaal: 3  uur per jaar                 € 60,00
Maximaal 12 cursisten in een groep

Tijdens deze les worden de kennis en vaardigheden weer teruggebracht naar het basisniveau.

Daarnaast zal er aandacht zijn voor diverse scenario’s die je in de praktijk tegen kan komen, zoals het knippen van kleding, beademen met een masker en bijvoorbeeld het slachtoffer ligt in een kleine ruimte.

direct inschrijven

Tijdens deze herhaling is er de mogelijkheid om te werken met scenario’s die passen in de werkomgeving van de groep cursisten. Bijvoorbeeld oefenen in een tandartskamer, aandachtspunten voor huisartsen, de procedure voor de BHV-er, enzovoort.

Ook kan er voor gekozen worden de reanimatie digitaal te registreren, zodat de cursist heldere  feedback krijgt over de resultaten.

Omdat ik beschik over verschillende poppen kan er bijvoorbeeld ook geoefend worden met een “gezette oudere man” en/of een vrouwelijk slachtoffer.

Inhoud van de cursus;
  • Je oefent om de toestand van een slachtoffer te beoordelen
  • Je oefent reanimeren en een Automatische Externe Defibrillator (AED) gebruiken, in diverse scenario’s die jaarlijks een thema kennen.
  • Op een reanimatie-pop worden de belangrijkste vaardigheden geoefend, waarbij je feedback krijgt over je vaardigheden van mede cursisten en de instructeur
Certificaat (bij voldoende getoonde competenties);
  • Een Rode Kruis certificaat Reanimatie (2 jaar geldig) of
  • Een reanimatie certificaat van de  Nederlandse Reanimatie Raad (2 jaar geldig)
Geplande cursus;
  • Maandagavond 06 mei               19.00-22.00 uur   (locatie “de Laar”)   (VOL)
  • woensdagochtend 15 mei            09-00-1200 uur   (locatie Groningensingel)
  • woensdagmiddag 15 mei             13.00-16.00 uur    (locatie Groningensingel)

Heb je wel belangstelling voor deze cursus maar staat er geen optie bij die in jouw agenda past? stuur even een berichtje via “contact” dan laat ik je weten wanneer er weer nieuwe data gepland zijn.

Klik hier om in te schrijven

Heb je vragen of ideeën? 

Bel 06-55796932 of stuur een mail naar info@HOT-EHBO.nl

Neem contact op